Varaa aika

Valkaisukonsultaatio

Valkaisukonsultaatiossa keskustellaan eri valkaisuvaihtoehdoista sekä tarkistetaan hampaiden ja ikenien kunto.

Varaa aika ilmaiseen hampaiden valkaisukonsultaatioon, jos mietit hampaiden valkaisua, tai jotain muuta, josta haluaisit tulla juttelemaan suuhygienistin kanssa.

Valkaisukonsultaatiossa keskustellaan erilaisista hampaiden valkaisuvaihtoehdoista, koti- tai vastaanottovalkaisuista ja etsitään juuri sinulle sopivin vaihtoehto. Vastaanottovalkaisuvaihtoehtoja ovat laservalkaisu ja kevytvalkaisu.

Valkaisu on mahdollista tehdä, kun olet täysi-ikäinen, et ole raskaana, etkä imetä.

Valkaisu on turvallinen suuhygienistin tekemä toimenpide.

Valkaisukonsultaatiossa katsotaan hampaiden ja ikenien kunto. Ennen valkaisua hampaiden tulee olla puhtaat, ehjät ja ikenien terveet.

Tarvittaessa otetaan erillinen aika suuhygienistin vastaanotolle, jossa puhdistetaan hammaskivet ja pinnalliset värjäymät. Valkaisu tehdään aina puhtaalle hammaspinnalle, jotta valkaisuaineet pääsevät hyvin vaikuttamaan. Reikiintyneet hampaat tai vuotavat paikkojen saumat pitää korjata ennen valkaisua hammaslääkärin toimesta.

Valkaisuaineet eivät tehoa paikkoihin, kruunuihin, eikä hammasimplantteihin. Valkaisun jälkeen esteettisesti häiritsevät muovipaikat voidaan vaihtaa vaaleampiin, kauniisiin täytteisiin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kipeästi hammashoidon tarpeessa?

Vihiluodontie 261,
90440 Kempele

(Oulunsalon lentokentäntien varrella)
Ota Valkea Hammas seurantaan somessa :) 
Maksutavat:
Pankkikortit, luottokortit, käteinen, Svea lasku, Svea erämaksu, ePassi, Edenred, lahjakortti