Varaa aika

Hampaan paikkaus

Hampaan paikkaukset useilla eri menetelmillä ja materiaaleilla.
Hampaan paikkaaminen tarkoittaa reikiintyneen hammaskudoksen poistamista ja korvaamista täyteaineella eli paikalla. Yleinen syy hampaan paikkaamiseen on kariesvaurio, joka on edennyt niin pitkälle, ettei sitä voi enää pysäyttää. Kun kariesvaurio on päässyt kiilteen alle hammasluuhun, hammas pitää paikata.

Hampaan paikkauksessa voidaan käyttää useita eri menetelmiä sekä materiaaleja, kuten yhdistelmämuovia, keraamista materiaalia, lasi-ionomeerisementtiä tai kultaa. Hammaslääkäri suosittelee tilanteeseen sopivan materiaalin sekä paikkausmenetelmän.

Hampaan paikkaus Kempeleessä ja Oulun alueella: Miksi Valkea Hammas on paras valinta?
Jokaiselle meistä on tuttua se kipu ja epämukavuus, joka seuraa hampaan reikiintymistä tai vaurioitumista. Tällaisissa tilanteissa on tärkeää saada nopeasti ammattitaitoista apua, ja juuri tässä Valkea Hammas Kempeleessä astuu kuvaan. Palvellen sekä Kempeleen että lähialueen, kuten Oulun asukkaita, Valkea Hammas on eturintamassa tarjoamassa ensiluokkaista hampaiden paikkausta.

Mitä on hampaan paikkaus?
Hampaan paikkaus on hoitomenetelmä, jossa hammaslääkäri poistaa hammasvaurion ja korvaa sen erikoisella paikkausaineella. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi silloin, kun hammas on vahingoittunut karieksen seurauksena. Karies eli reikiintyminen on bakteerin aiheuttama hammassairaus, joka voi johtaa vakaviin ongelmiin, jos sitä ei hoideta ajoissa. Paikkaus ei ainoastaan estä karieksen etenemistä, vaan se myös suojaa hampaan sisällä olevia herkkiä osia, kuten hammassydäntä.

Miksi Valkea Hammas on paras paikka hampaan paikkaukselle?
Kun puhutaan hampaiden terveydestä, laadulla on merkitystä. Tässä muutama syy, miksi Valkea Hammas erottuu joukosta:
1. Kokenut tiimi: Erikoiskoulutetut hammaslääkärimme ja suuhygienistimme ovat omistautuneet alalleen, ja he pitävät huolen siitä, että jokainen potilas saa parhaan mahdollisen hoidon.
2. Moderni teknologia: Käytämme aina alan uusinta teknologiaa, mikä takaa turvallisen ja tehokkaan hoidon.
3. Sijainti: Kempeleessä Oulunsalon lentokentäntiellä sijaitseva Valkea Hammas on helposti saavutettavissa. Oulun lähialueen asukkaille tarjoamme myös mahdollisuuden päästä nopeasti paikalle.
Usein kysyttyjä kysymyksiä hampaiden paikkauksesta

1. Kuinka kauan hampaan paikkaaminen kestää?
• Tyypillisesti hampaan paikkaus kestää 30 minuutista kahteen tuntiin riippuen vaurion laajuudesta ja tarvittavista toimenpiteistä.
2. Onko hampaan paikkaus kivulias toimenpide?
• Paikkaustoimenpide itsessään ei ole kivulias, sillä hammas puudutetaan ennen käsittelyä. Jotkut saattavat kokea lievää epämukavuutta tai arkuutta toimenpiteen jälkeen.
3. Kuinka kauan paikkaus kestää?
• Laadukas paikkaus voi kestää jopa 10-15 vuotta tai pidempäänkin, mutta paikan kesto riippuu monista tekijöistä, kuten paikan sijainnista ja potilaan suun terveydenhoitotottumuksista.
4. Mikä on hampaan paikkauksen hinta Valkea Hampaassa?
• Paikkauksen hinta riippuu paikan koosta ja käytetystä materiaalista. Katso hinnastomme.

Paikkausprosessi Valkea Hampaassa:
Hoidon ensimmäinen vaihe on konsultointi ja arviointi, jossa hammaslääkärimme tarkastaa hampaan ja määrittelee parhaan hoitotavan. Tämän jälkeen vaurioitunut osa poistetaan, ja tilalle laitetaan paikkausmateriaali. Lopuksi paikkaus viimeistellään, jotta saadaan aikaan luonnollisen näköinen ja tuntuinen lopputulos.

Yhteenveto:
Hampaan paikkaus on yksi yleisimmistä hammashoidon toimenpiteistä, ja sen merkitystä ei voi vähätellä. Jos sinulla on tarvetta paikkaukselle Kempeleessä tai Oulun alueella, Valkea Hammas tarjoaa korkealaatuista palvelua yhdistettynä ammattitaitoon ja huippuluokan teknologiaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika, niin autamme sinua palaamaan takaisin terveen hymyn pariin!


Kipeästi hammashoidon tarpeessa?

Pelottaako sinua?

Hammaslääkäripelko on yleistä. Taustalla ovat usein aikaisemmat huonot ja mahdollisesti kivuliaat kokemukset. Monen pelot ulottuvat lapsuuden hammaslääkärikäynteihin, jolloin tekniikka ja välineistö olivat paljon alkeellisempia.

Ahdistus- ja pelkotuntemukset ovat yllättävän yleisiä, eikä niitä tule vähätellä. Asia kannattaa ottaa jo ennen hoitoa puheeksi hammaslääkärin kanssa, sillä tuntemuksia voidaan lievittää monin keinoin.

Keskustelun avulla selvitetään mikä aiheuttaa pelkoa ja miten sitä voitaisiin lieventää. Keskustelun ja hoitosuunnitelman avulla luodaan luottamussuhdetta potilaan ja hoitohenkilökunnan välille.

Tuttu rauhallinen hammaslääkäri ja hoitaja luovat perustaa uusille hyville kokemuksille. Nykypäivän tehokkaat ja kehittyneet puudutusaineet, huippulaatuiset laitteet ja materiaalit mahdollistavat kivuttoman ja miellyttävän hoidon kaikessa tekemisessä.

Vihiluodontie 261,
90440 Kempele

(Oulunsalon lentokentäntien varrella)
Ota Valkea Hammas seurantaan somessa :) 
Maksutavat:
Pankkikortit, luottokortit, käteinen, Svea lasku, Svea erämaksu, ePassi, Edenred, lahjakortti