Varaa aika

Hampaan paikkaus

Hampaan paikkaukset useilla eri menetelmillä ja materiaaleilla.
Hampaan paikkaaminen tarkoittaa reikiintyneen hammaskudoksen poistamista ja korvaamista täyteaineella eli paikalla. Yleinen syy hampaan paikkaamiseen on kariesvaurio, joka on edennyt niin pitkälle, ettei sitä voi enää pysäyttää. Kun kariesvaurio on päässyt kiilteen alle hammasluuhun, hammas pitää paikata.
Hampaan paikkauksessa voidaan käyttää useita eri menetelmiä sekä materiaaleja, kuten yhdistelmämuovia, keraamista materiaalia, lasi-ionomeerisementtiä tai kultaa. Hammaslääkäri suosittelee tilanteeseen sopivan materiaalin sekä paikkausmenetelmän.

Kipeästi hammashoidon tarpeessa?

Pelottaako sinua?

Hammaslääkäripelko on yleistä. Taustalla ovat usein aikaisemmat huonot ja mahdollisesti kivuliaat kokemukset. Monen pelot ulottuvat lapsuuden hammaslääkärikäynteihin, jolloin tekniikka ja välineistö olivat paljon alkeellisempia.

Ahdistus- ja pelkotuntemukset ovat yllättävän yleisiä, eikä niitä tule vähätellä. Asia kannattaa ottaa jo ennen hoitoa puheeksi hammaslääkärin kanssa, sillä tuntemuksia voidaan lievittää monin keinoin.

Keskustelun avulla selvitetään mikä aiheuttaa pelkoa ja miten sitä voitaisiin lieventää. Keskustelun ja hoitosuunnitelman avulla luodaan luottamussuhdetta potilaan ja hoitohenkilökunnan välille.

Tuttu rauhallinen hammaslääkäri ja hoitaja luovat perustaa uusille hyville kokemuksille. Nykypäivän tehokkaat ja kehittyneet puudutusaineet, huippulaatuiset laitteet ja materiaalit mahdollistavat kivuttoman ja miellyttävän hoidon kaikessa tekemisessä.

Vihiluodontie 261,
90440 Kempele

(Oulunsalon lentokentäntien varrella)
Ota Valkea Hammas seurantaan somessa :) 
Maksutavat:
Pankkikortit, luottokortit, käteinen, Svea lasku, Svea erämaksu, ePassi, Edenred, lahjakortti