Varaa aika

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu vastaanotolla on nopein ja vaivattomin vaihtoehto. Valkaisuvaihtoehtoja ovat kevytvalkaisu ja laservalkaisu.

Hampaiden valkaisu vastaanotolla

Valkaisu vastaanotolla on sinulle nopein ja vaivattomin keino saada vaaleampi hymy. Vastaanotolla tehtävistä valkaisuista vaihtoehtoina ovat laservalkaisu ja kevytvalkaisu. Vastaanottovalkaisussa ikenet suojataan iensuoja-aineella valkaisun ajaksi. Valkaisu on kivuton toimenpide ja lopputulos on nähtävillä heti.

Laservalkaisussa hampaat valkaistaan laserlamppua apuna käyttäen 2-3 kertaa samalla istunnolla. Tämä on vastaanottovalkaisuista tehokkaampi ja toimivampi valkaisu, jota suositellaan, jos haluaa isomman sävyeron, tai hampaita ei ole aiemmin valkaistu.

Kevytvalkaisu on tarkoitettu pienemmän sävyeron saavuttamiseen ja aineet laitetaan hampaiden pinnoille yhden kerran. Kevytvalkaisu toimii hyvin valkaisutuloksen ylläpitämiseen. Valkaisun jälkeen on aina suositeltavaa laittaa pikasuoja-aine  hampaiden pinnoille, jolloin värjääviä ruoka-aineita ei tarvitse vältellä kuin kaksi tuntia. Se antaa pitkä-aikaisen suojan uusia värjäymiä vastaan.

Miksi kannattaa valkaista hampaat Valkea Hampaassa?

Jos hampaasi ovat terveet ja hoidetut, voidaan niitä kirkastaa helposti suuhygienistin tekemällä hampaiden valkaisulla. Hampaasi vaalenevat vastaanotolla tehdyssä valkaisussa heti, etkä joudu odottelemaan muutoksen näkymistä peilin ääressä. Hampaiden valkaisu hoituu yleisimmin yhdellä käynnillä, ja se on suuhygienistillä turvallista. Voit myös luottaa käytetyiden aineiden olevan tutkittuja, laadukkaita, turvallisia ja CE-merkittyjä.

Toisin kuin kotivalkaisussa, hampaiden valkaisua voidaan tehostaa hammashoitoon tarkoitetulla valolla.

Valkea Hampaassa käy paljon asiakkaita, joilla hampaiden valkaisu saattaa hieman jännittää. Voimme yhdessä valita sinulle parhaan valkaisumenetelmän ja mahdollisuuden hankkia parhaat tuotteet valkaisun ylläpitämiseksi mahdollisimman pitkään. Suosittelemme laadukkaita valkaisevia hammastahnoja.

Mitä sinun tulisi tietää hampaiden valkaisusta?

Hampaiden vaalenemista tapahtuu aina, jopa useita asteita yhdellä valkaisukerralla. Hampaiden vaaleneminen on yksilöllistä, eikä sitä voi vertailla hampaistojen välillä tai ennustaa etukäteen. Valkaisussa vaalennetaan hampaiden kiillettä ja hammasluuta. Kiilteen vahvuudella on iso vaikutus valkaisun vaikutukseen. Mitä paksumpi kiille on, sitä paremmin hammas saadaan heijastamaan valoa.

Millään valkaisulla hampaista ei saada täysin valkoisia, vaan odotukset valkaisun suhteen kannattaa pitää realistisina. Toisilla paras mahdollinen tulos saadaan jo ensimmäisellä hoitokerralla. Jos hampaiden lähtöväri on tummemmasta päästä, voi toinen käyntikerta olla tarpeellinen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Hampaiden valkaisun tulos ei säily koko loppuelämän ajan, vaan kauniin vaalean hymyn säilyttäminen vaatii ylläpitokäyntejä.

Hampaiden tarkastus ja hammaskiven poisto, sekä hampaan pinnan puhtauden varmistaminen ovat tärkeä osa esteettistä hammashoitoa. Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus olisi hyvä tehdä mahdollisimman lähellä tulevaa valkaisua, mutta ei kuitenkaan samana päivänä.

Hampaiden valkaiseminen kotona

Kotivalkaisu tapahtuu henkilökohtaisilla hyvin istuvilla kotivalkaisulusikoilla, jotka hammaslaboratorio valmistaa suuhygienistin ottaman jäljennöksen perusteella. Valkaisugeeli annostellaan itse kotivalkaisulusikkaan. Kotivalkaisussa käytetään miedompia valkaisuaineita kuin vastaanotolla ja hampaiden vaaleneminen tapahtuu hitaammin useamman käyttökerran jälkeen. Ikenien suojaamista ei tarvita, lusikka itsessään suojaa ja estää valkaisugeeliä pääsemästä ikenille. Kotivalkaisulla saavutetaan myös erittäin hyvä lopputulos n. viikon käytöllä. Valkaisulusikoita pidetään vähintään 90 minuuttia päivässä tai ne voi laittaa yöksi suuhun.

Saat tarkat ohjeet muottien ja kotivalkaisugeelien käyttöön suuhygienistiltä.

>> Varaa aika hampaiden valkaisuun.

Hampaiden valkaisu

Kipeästi hammashoidon tarpeessa?

Vihiluodontie 261,
90440 Kempele

(Oulunsalon lentokentäntien varrella)
Ota Valkea Hammas seurantaan somessa :) 
Maksutavat:
Pankkikortit, luottokortit, käteinen, Svea lasku, Svea erämaksu, ePassi, Edenred, lahjakortti