Varaa aika

Hammaskorun kiinnitys

Hammas­koru on persoo­nal­linen yksi­tyis­kohta koros­ta­maan terveitä hampai­tasi ja kaunista hymyäsi!
Hammas­koru on persoo­nal­linen yksi­tyis­kohta koros­ta­maan terveitä hampai­tasi ja kaunista hymyäsi! Hammas­korun kiin­nitys ei satu, eikä oikeas­taan tunnu miltään.

Kun haluat hammaskorun kiinnityksen, varaa aika suuhygienistille. Ennen kiinnitystä sinun tulee itse hankkia haluamasi hammaskoru ja ottaa se mukaasi vastaanotolle, jotta suuhygienisti voi kiinnittää sen hampaasi pintaan. Hammaskoruja myyvät monet kultasepänliikkeet ja verkkokaupat.
Hammas­korun kiin­ni­tyksen perus­e­del­ly­tyk­senä on, että hampaasi ovat ehjät, ikenesi terveet ja että hampaiden koti­hoi­to­tot­tu­muk­sesi ovat hyvät. Hammas­koru kiin­ni­te­tään aina ehjän hampaan pintaan. Hammas­hoidon ammat­ti­lainen on paras henkilö arvioi­maan hampaan pinnan kuntoa ennen korun laittoa. Hoito­lassa on oikean­laiset aineet korun kiin­ni­tyk­seen, joten sen kiinnittäminen on turval­lista ja koru pysyy pitkä­kes­toi­sesti paikal­laan. Kris­tal­li­korut pysyvät yleensä muutamia vuosia kiinni hampaassa, kun taas hopea-, kulta- tai valko­kul­ta­kan­taiset korut voivat pysyä jopa kymmenen vuotta.

Vihiluodontie 261,
90440 Kempele

(Oulunsalon lentokentäntien varrella)
Ota Valkea Hammas seurantaan somessa :) 
Maksutavat:
Pankkikortit, luottokortit, käteinen, Svea lasku, Svea erämaksu, ePassi, Edenred, lahjakortti