Varaa aika
Suuhygienisti Kempeleessä ja Oulunsalossa

Suuhygienisti on suun terveydenhuollon ammattilainen, jonka erityisosaamisalaa ovat ennaltaehkäisevä suunhoito, suun terveyden edistäminen ja ylläpito. Suuhygienistin tarjoamia palveluita ovat hampaiden puhdistukset, hammaskiven poisto, hampaiden valkaisu, ennaltaehkäisevät hoidot, kotihoidon ohjaus ja fluorihoidot.

Suuhygienistimme ovat palvelleet pitkään mm. Oulunsalon, Kempeleen ja Oulun asiakkaita. Hoito voidaan tehdä tarvittaessa myös paikallispuudutuksessa tai pintapuudutuksessa.

Suuhygienistin hoito myös puudutuksessa

Lisäkoulutuksella suuhygienistin tarjoamia palveluita ovat puremalihasten hieronta, hammaskiven poistot puudutuksessa, white-spot hoidot. Suuhygienisti tekee moniammatillista yhteistyötä ja ohjaa asiakkaita hammaslääkärin ja erikoishammaslääkärin hoitoihin.

Kipeästi hammashoidon tarpeessa?

Hoidamme myös pelkopotilaita

Hammashoitolassakäynti voi jännittää monia. Taustalla voivat olla aikaisemmat huonot ja mahdollisesti kivuliaat kokemukset. Monen pelot juontavat lapsuuden hammaslääkärikäynteihin, jolloin tekniikka ja välineistö olivat paljon alkeellisempia.

Ahdistus- ja pelkotuntemukset ovat yleisiä, eikä niitä voi vähätellä. Asia kannattaa ottaa puheeksi hoitohenkilökunnan kanssa, sillä tuntemuksia voidaan lievittää monin keinoin. 
Keskustelun avulla selvitetään mikä aiheuttaa pelkoa ja miten sitä voitaisiin lieventää. Keskustelun ja hoitosuunnitelman avulla luodaan luottamussuhdetta potilaan ja hammaslääkärin välille. 

Tuttu hammaslääkäri ja hoitohenkilökunta luovat perustaa uusille hyville kokemuksille sekä nykypäivän tehokkaat ja kehittyneet puudutusaineet, laitteet ja materiaalit mahdollistavat kivuttoman hoidon kaikilla eri osa-alueilla.

Vihiluodontie 261,
90440 Kempele

(Oulunsalon lentokentäntien varrella)
Ota Valkea Hammas seurantaan somessa :) 
Maksutavat:
Pankkikortit, luottokortit, käteinen, Svea lasku, Svea erämaksu, ePassi, Edenred, lahjakortti