Varaa aika

Soodapuhdistus

Hampaiden soodapuhdistus voi riittää hymysi kirkastamiseen.

Soodapuhdistuksella hellävaraisesti eroon värjäymistä

Haaveiletko vaaleammista hampaista mutta et ole ihan varma onko hampaiden valkaisu sinua varten? Hampaiden soodapuhdistus voi riittää hymysi kirkastamiseen.

Soodapuhdistus on hellävarainen ja tehokas keino kirkastaa hymyä. Soodapuhdistuksella saadaan hyvin poistettua hampaiden pinnoilta esimerkiksi kahvin, teen, punaviinin ja tupakoinnin aiheuttamia pinnallisia värjäymiä. Soodapuhdistus tehdään koko suuhun ja se puhdistaa hyvin hammasvälit, hampaiden uurteet, sekä paikat ja paikkojen saumat.

Soodapuhdistus on suositeltavaa tehdä ennen hampaiden valkaisua ja se toimii hyvin myös valkaistujen hampaiden ylläpitohoitona. Soodapuhdistuksen voi tehdä aina hammaskiven poiston yhteydessä suuhygienistin käynnillä. Soodapuhdistus palauttaa hampaiden luonnollisen sävyn värjäymien alta. Omaa hampaan sävyä soodapuhdistus ei vaalenna, vaan silloin kyseeseen tulee hampaiden valkaisu.

Soodapuhdistuksen yhteydessä voidaan tehdä myös hampaiden valkaisuarvio ja keskustella eri valkaisuvaihtoehdoista. 

Soodapuhdistuksessa käytetään kalium- tai natriumkarbonaattikiteitä yhdessä vesi- ja ilmasuihkun kanssa. Soodajauhepuhdistus ei sovellu astmaatikoille.

Miten usein soodapuhdistus voidaan tehdä?

Soodapuhdistuksen voi tehdä huoletta useita kertoja vuodessa, sillä puhdistus on hellävarainen hampaille. Soodapuhdistuskäynneillä suositellaan olevan kuitenkin 3 kuukauden aikaväli.

Voinko syödä normaalisti heti soodapuhdistuksen jälkeen?

Puhdistuksen jälkeen tulee välttää vähintään kaksi tuntia värjääviä juomia ja ruokia sekä tupakkatuotteita. Mm. näitä ruoka-aineita ja juomia tulisi välttää 2-3 tuntia soodapuhdistuksen jälkeen: mustikka, ketsuppi, curry, soijakastike, punajuuri, salmiakki, lakritsi, punaviini, valkoviini, kahvi, tee, virvoitusjuomat, tupakkatuotteet ja nuuska.

Hoitoaika suuhygienistin tekemällä hampaiden soodapuhdistuksella on yleensä n. 30 minuuttia.

Hampaiden soodapuhdistus

Kipeästi hammashoidon tarpeessa?

Vihiluodontie 261,
90440 Kempele

(Oulunsalon lentokentäntien varrella)
Ota Valkea Hammas seurantaan somessa :) 
Maksutavat:
Pankkikortit, luottokortit, käteinen, Svea lasku, Svea erämaksu, ePassi, Edenred, lahjakortti