Varaa aika
Tutut hammaslääkärit Kempeleen ja Oulunsalon alueella!

Valkea Hampaasta löydät tutut ja turvalliset hammaslääkärit jotka ovat palvelleet vuosikausia kempeleläisiä ja oululaisia asiakkaita. Hammaslääkärit ovat tottuneet hoitamaan myös hammashoitopelkoa potevia asiakkaita.

Hammaslääkärit hyvien kulkuyhteyksien varrella

Valkea Hampaan hammashoitola sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Oulunsalon lentokentäntien varrella Kempeleessä. Hammaslääkäriin pääset omalla autolla, linja-autolla, pyörällä tai vaikkapa kävelemällä. Aina löytyy ilmainen parkkipaikka ja bussipysäkitkin ovat ihan vieressä.

Kipeästi hammashoidon tarpeessa?

Pelottaako sinua?

Hammaslääkärissä käynti kauhistuttaa monia. Taustalla voivat olla aikaisemmat huonot ja mahdollisesti kivuliaat kokemukset. Monen pelot ulottuvat lapsuuden hammaslääkärikäynteihin, jolloin tekniikka ja välineistö olivat paljon alkeellisempia.

Ahdistus- ja pelkotuntemukset ovat yllättävän yleisiä, eikä niitä tule vähätellä. Asia kannattaa ottaa puheeksi hammaslääkärin kanssa, sillä tuntemuksia voidaan lievittää monin keinoin. 
Keskustelun avulla selvitetään mikä aiheuttaa pelkoa ja miten sitä voitaisiin lieventää. Keskustelun ja hoitosuunnitelman avulla luodaan luottamussuhdetta potilaan ja hammaslääkärin välille. 

Tuttu hammaslääkäri ja hoitohenkilökunta luovat perustaa uusille hyville kokemuksille. Nykypäivän tehokkaat ja kehittyneet puudutusaineet, laitteet ja materiaalit mahdollistavat kivuttoman hoidon kaikilla eri osa-alueilla.

Vihiluodontie 261,
90440 Kempele

(Oulunsalon lentokentäntien varrella)
Ota Valkea Hammas seurantaan somessa :) 
Maksutavat:
Pankkikortit, luottokortit, käteinen, Svea lasku, Svea erämaksu, ePassi, Edenred, lahjakortti